Veternik - Prishtinë
NA KONTAKTONI NË:+383 (0) 49 333 934

HomeAuthor admin

AAB-Step1
AAB-Step2
FEF_Step

Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit ka nënshruar marrëveshje bashkëpunimi me Qendrën Sportive Step Sport Center, përmes së cilës synohet realizimi i projekteve të përbashkëta me theks të veçantë praktikën studentore. Marrëveshja e arritur siguron krijimin e kushteve dhe ofrimin e mjeteve/pajisjeve të nevojshme, për studentët gjatë kryerjes së praktikës profesionale në ambientet e Qendrës...

Vivian Xhemollari
EdaZeqiri1

Nga data 13 Mars, për 50 ditë u karantinuan 2 notare për tu trajnuar dhe implementuan program stërvitor not dhe palestër. 1. Eda Zeqiri KN STEP, Prishtinë, RKS 2. Vivian Xhemollari KN Tradita, Tiranë, ALB 500 km not në 50 ditë karantinë apo 70 seanca stërvitore noti me 140 orë noti. • Sipas studimeve aktuale...

A DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E KLUBIT TONË?

STEP SPORT CENTER

Ne jemi një qendër sportive konkurruese me gjithë infrastrukturë përcjellëse, gjithashtu pjesë e qendrës tonë është edhe klubi i notit me notarët dhe zhytësit tanë që garojnë në të gjitha nivelet.

ABONOHU TANI

Abonohuni tani dhe ne do të ju njoftojm me informatat dhe ofertat më të reja.
Ne ndjekim rekordin e suksesit në trajnimin e notarëve.