Veternik - Prishtinë
NA KONTAKTONI NË:+383 (0) 49 333 934

Sport ~ Rekreacion~ ShëndetSTEP Center

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/02/StepSport.jpg

EKIPI GARUES

Klubi i Notit “STEP” merrë pjesë në të gjitha garat lokale dhe ndërkombëtare në të gjitha kategoritë

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/02/DivingCourse.jpg

SHKOLLA PËR FËMIJË

Shkolla e notit për fëmijë përfshinë të gjitha grupë moshat duke filluar nga mosha 3 vjeçare.

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/02/StepSportSchool.jpg

SHKOLLA E NOTIT

Shkolla e notit “STEP” përfshinë të gjitha grupë moshat nga fëmijë deri tek të riturit.

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/02/StepSportPrivate.jpg

TRAJNIME PRIVATE

Ne ofrojmë edhe trajnime private te notit për grupe të interesuara. Si për sholla fillore, të mesme, kolegje, universitete dhe të tjera.

SHKOLLA E NOTIT "STEP" ORARI JAVOR

ORARI I SHKOLLËS
TË RRITURIT MBI 5 VJEÇ
E HËNE
G1:17:00-18:00 G2:18:00:19:00 G3:19:00-20:00 G4:20:00-21:00
E MARTE
G1:17:00-18:00 G2:18:00:19:00 G3:19:00-20:00 G4:20:00-21:00
E MËRKURE
G1:17:00-18:00 G2:18:00:19:00 G3:19:00-20:00 G4:20:00-21:00
E ENJTE
G1:17:00-18:00 G2:18:00:19:00 G3:19:00-20:00 G4:20:00-21:00
E PREMTE
G1:17:00-18:00 G2:18:00:19:00 G3:19:00-20:00 G4:20:00-21:00
E SHTUNE
G1:10:00-11:00 G2:11:00:12:00 G3:12:00-13:00
KLUBI DHE AKADEMIA E NOTIT
E HËNE
19:00-21:00
E MARTE
8:00-10:00 18:00-20:00
E MËRKURE
19:00-21:00
E ENJTE
8:00-10:00 18:00-20:00
E PREMTE
19:00-21:00
E SHTUNE
8:00-10:00 18:00-20:00
GRUPET PËR TË RRITUR
PËR MESHKUJ
E MARTE
21:00-22:00
E ENJTE
21:00-22:00
GRUPET PËR TË RRITUR
PËR FEMRA
E MARTENiveli i avancuar
20:00-21:00PISHINA NR4
E MARTENiveli fillestar
20:00-21:00PISHINA NR5
E ENJTENiveli i avancuar
20:00-21:00PISHINA NR4
E ENJTENiveli fillestar
20:00-21:00PISHINA NR5
PËR FËMIJË 3 VJEÇ
PISHINA PËR FËMIJË
E MARTE
17:15-18:00
E PREMTE
17:15-1800
E SHTUNE
11:15-12:00
PËR FËMIJË 4 VJEÇAR
PISHINA PËR FËMIJË
E MËRKURE
18:00-19:00
E PREMTE
18:00-19:00
E SHTUNE
12:00-13:00
Ne gjithmonë mundohemi të japim më të mirë nga profesionalizmi ynë për klientët tanë.
Ne gjithmonë particiopjmë dhe marrim pjesë në garat e notit
Ekipi ynë është gjithmonë i përkushtuar për të punuar me të gjitha ekipet
Ne frymëzojmë të gjitha gjeneratat të mirrën sa ma shumë me sportin e notit

STEP SPORT CENTER LAJMET E FUNDIT

Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit ka nënshruar marrëveshje bashkëpunimi me Qendrën Sportive Step Sport Center22Jan
Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit ka nënshruar marrëveshje bashkëpunimi me Qendrën Sportive Step Sport Center
Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit ka nënshruar marrëveshje bashkëpunimi me Qendrën Sportive Step Sport Center, përmes së cilës synohet realizimi i projekteve të përbashkëta me theks të veçantë praktikën studentore. Marrëveshja e arritur siguron krijimin e kushteve dhe ofrimin e mjeteve/pajisjeve të nevojshme, për studentët gjatë kryerjes së praktikës profesionale në ambientet e Qendrës...
Eda Zeqiri pjesë e garës prestigjioze bashkë me shumë yje botëror17Jan
Eda Zeqiri pjesë e garës prestigjioze bashkë me shumë yje botëror
Eda Zeqiri (2004) ishte pjesë e garës prestigjioze bashkë me shumë yje botëror “54ème challenge international de geneve” që u mbajt në Geneve(Zvicër)e vlefshme për kualifikim për Lojërat Olimpike. Performancat e Edës ishin: 400m krol 4:31.62 Rekord i ri 800m krol 9:33.25 Rekord i ri 100m krol 1:01.23 Rekord i ri 200m krol 2:14.30 Eda...
Covid – 19 nuk ndali notin në Step Sport Center14Mar
Covid – 19 nuk ndali notin në Step Sport Center
Nga data 13 Mars, për 50 ditë u karantinuan 2 notare për tu trajnuar dhe implementuan program stërvitor not dhe palestër. 1. Eda Zeqiri KN STEP, Prishtinë, RKS 2. Vivian Xhemollari KN Tradita, Tiranë, ALB 500 km not në 50 ditë karantinë apo 70 seanca stërvitore noti me 140 orë noti. • Sipas studimeve aktuale...

ÇMIMET E FITUARA

Klubi i notit "STEP" ka fituar shumë tituj në garat e notit kombëtar dhe ndërkombëtar

MËSO MË SHUMË PËR NERRETH NESH

‘’Step Sport Center’’ është emër i rrespektuar ne vend, regjion dhe më gjerë, me aktivitete sportive në arenën vendore dhe ndërkombëtare. Me krijimin e ‘’Step Sport Center’’, ofrohen mundësi për një jetë aktive dhe të shëndetshme për te gjitha grup moshat. Përmes aktiviteteve në pishina dhe palestra, synojmë qe Step Sport Center të bëhet sinonim I shëndetit, sportit dhe rekreacionit. Aktivitet në qendrën tonë jane duke u bërë gjithnje e më popullore për të gjitha grup moshat, sepse ofrojmë zgjidhje të përshtatshme dhe mundësi te ndryshme për të ushtruar, mësuar dhe argëtuar. Ekipi i ‘’Step’’-it është I bashkuar nën parimin per të ofruar një shërbim cilësor për anetarët e klubeve te notit dhe të sporteve tjera, duke mbështetur në arritjen e synimeve dhe objektivave te tyre

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/02/foto-g1-1-1.jpg

KLUBI STEPTRAJNERËT TONË

Klubi i notit STEP ka një histori të provuar të suksesit në mësimdhënien dhe trajnimin e notarëve për secilën grupmoshë.
https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/RitaZeqiri.jpg

TRAINERERITA ZEQIRI

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Artiol-Shala.jpeg

TRAINERARTIOL SHALA

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Granit-Imeri.jpeg

TRAINERGRANIT IMERI

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Gent-Bislimi.jpeg

TRAINERGENT BISLIMI

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/BesartShala.jpeg

TRAINERBESART SHALA

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Mergim-Maloku.jpeg

TRAINERMERGIM MALOKU

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Vesa-Klaiqi.jpeg

TRAINERVESA KLAIQI

A DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E KLUBIT TONË?

STEP SPORT CENTER

Ne jemi një qendër sportive konkurruese me gjithë infrastrukturë përcjellëse, gjithashtu pjesë e qendrës tonë është edhe klubi i notit me notarët dhe zhytësit tanë që garojnë në të gjitha nivelet.

ABONOHU TANI

Abonohuni tani dhe ne do të ju njoftojm me informatat dhe ofertat më të reja.
Ne ndjekim rekordin e suksesit në trajnimin e notarëve.