Veternik - Prishtinë
NA KONTAKTONI NË:+383 (0) 49 333 934

HomeRreth NeshAntarësimet

Mësoni më shumë rreth antarsimeve grupore, individuale, dhe te gjitha hapsirave për shfrytëzim

Anëtarsimi individual

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/02/StepSportSchool.jpg
Për not të lirë. Notimi është një mënyrë e mrekullueshme për të ushtruar. Në pishinat tona te brendshme dhe me temperatura ideale ju mund te notoni gjate gjithë vitit, pavarësisht nga moti. Ne kemi 2 pishina që ju mund ti zgjidhni, kështu duke na bërë unik ne Kosovë.

Anëtarësim në shkollën e notit STEP

Funksionon në kuadër të kompanisë ‘’Step Sport Center’’. Qëllimi I shkollës se notit ‘’Step’’ është të promovojë kulturën sportive dhe benefitet e notit duke angazhuar fëmijët në teknika te ndryshme te tij. Shkolla e notit ‘’Step’’ ofron mësime të notit për të gjitha grup-moshat dhe aftësitë.

Anëtarët e shkollës së notit mund të përfitojnë nga mësimet tona për fillestare deri te ushtrimet e avancuara për anëtaret e klubit te notit. Shkolla e notit ‘’Step’’ ka një ekipe të dedikuar ndaj anëtareve te saj dhe program I shkollës mbikëqyret nga profesionist te fushës përkatëse.

Anëtarësim GRUPOR

Anëtarësimi Grupor është forme e veqant e anëtarësimit që bëhet për shkolla te notit, kompani, institucione dhe të tjera. Çmimi percaktohet varësisht prej numrit te anëtarëve dhe formës së shfrytëzimit të pishinave.

Hapsira me QERA

Studio te ushtrimeve, pishina dhe hapësira tjera me qera.

A DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E KLUBIT TONË?

STEP SPORT CENTER

Ne jemi një qendër sportive konkurruese me gjithë infrastrukturë përcjellëse, gjithashtu pjesë e qendrës tonë është edhe klubi i notit me notarët dhe zhytësit tanë që garojnë në të gjitha nivelet.

ABONOHU TANI

Abonohuni tani dhe ne do të ju njoftojm me informatat dhe ofertat më të reja.
Ne ndjekim rekordin e suksesit në trajnimin e notarëve.