Veternik - Prishtinë
NA KONTAKTONI NË:+383 (0) 49 333 934

HomeRreth Nesh

Mësoni më shumë për ne
https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/02/foto-g2-1-scaled-e1613246573882.jpg

STEP SPORT CENTER

‘’Step Sport Center’’ është emër i rrespektuar ne vend, regjion dhe më gjerë, me aktivitete sportive në arenën vendore dhe ndërkombëtare. Me krijimin e ‘’Step Sport Center’’, ofrohen mundësi për një jetë aktive dhe të shëndetshme për te gjitha grup moshat. Përmes aktiviteteve në pishina dhe palestra, synojmë qe Step Sport Center të bëhet sinonim I shëndetit, sportit dhe rekreacionit. Aktivitet në qendrën tonë jane duke u bërë gjithnje e më popullore për të gjitha grup moshat, sepse ofrojmë zgjidhje të përshtatshme dhe mundësi te ndryshme për të ushtruar, mësuar dhe argëtuar. Ekipi i ‘’Step’’-it është I bashkuar nën parimin per të ofruar një shërbim cilësor për anetarët e klubeve te notit dhe të sporteve tjera, duke mbështetur në arritjen e synimeve dhe objektivave te tyre

MISIONI

Qendra Sportive Step është një kompleks i ri sportiv që do të sigurojë anëtarët dhe përdoruesit rastit me hapësirat, programet, stafin dhe paisjet më të mira për ti përmbushur plotësisht nevojat e tyre.

OBJEKTIVAT

• Të sigurojmë hapësirat, shërbimet dhe programet më të mira për të gjithë anëtarët
• Të kemi staf të motivuar dhe të kualifikuar
• Bashkpunimi me të tjeret që shpërndajne objektivat tona

TROFET E FITUAR

Klubi jonë i notit STEP ka shënuar rezultatë shumë të mira në gara të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare duke rrëmbyer tituj të shumë si më poshtë:

PËRGJEGJËSIA SHOQËRORE

Qendra Sportive – Step e ka kuptuar rendesine që ka për të kontribuar në një shoqëri të shëndoshë dhe një mjedis të qëndrueshëm. Ne kemi hartuar tashmë një strategji për të marrë disa hapa të rëndësishëm që do të demonstrojë angazhimin tonë ndaj parimeve të pergjegjesis shoqerore. Ne jemi duke punuar vazhdimisht për të siguruar hapesirat, shërbimet dhe programet me te mira për të gjithë anëtarët tanë.

Qëllimi ynë është për ti motivuar dhe ndihmuar njerëzit në arritjen e synimeve dhe objektivave të tyre. Duke iu referuar statistikave te shkollës se Notit ‘ ’ Step ‘’, ne kemi ndihmuar më shumë se 10.000 fëmijë që të mësojnë bazat në not. Qendra jone jo vetëm që ofron një vend te mire për të ushtruar, por edhe mundëson anëtarët tanë të formojnë miqësi dhe të ndajnë përvojat me njëri-tjetrin.

PARTNERËT

Ne punojmë ngushtë me një sërë partnerësh të na ndihmojë të zhvillojmë hapësirat sportive, programet tona të aktivitetit dhe zhvillimin e stafit.

STEP SPORT CENTERTRAJNERËT

Ekipi ynë i punës përbëhet nga trajner profesional që janë të përkushtuar maksimalisht në punë
https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/RitaZeqiri.jpg

TRAINERERITA ZEQIRI

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Artiol-Shala.jpeg

TRAINERARTIOL SHALA

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Granit-Imeri.jpeg

TRAINERGRANIT IMERI

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Gent-Bislimi.jpeg

TRAINERGENT BISLIMI

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/BesartShala.jpeg

TRAINERBESART SHALA

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Mergim-Maloku.jpeg

TRAINERMERGIM MALOKU

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Vesa-Klaiqi.jpeg

TRAINERVESA KLAIQI

A DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E KLUBIT TONË?

STEP SPORT CENTER

Ne jemi një qendër sportive konkurruese me gjithë infrastrukturë përcjellëse, gjithashtu pjesë e qendrës tonë është edhe klubi i notit me notarët dhe zhytësit tanë që garojnë në të gjitha nivelet.

ABONOHU TANI

Abonohuni tani dhe ne do të ju njoftojm me informatat dhe ofertat më të reja.
Ne ndjekim rekordin e suksesit në trajnimin e notarëve.