Veternik - Prishtinë
NA KONTAKTONI NË:+383 (0) 49 333 934

HomeKontakti

Ne ju mirëpresim, na kontaktoni në numrat e mëposhtëm apo përmes email adresës

  https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/02/foto-g2-1-scaled-e1613246573882.jpg
  Sport ~ Rekreacion ~ Shëndet
  Veternik - Prishtinë
  + 383 (0) 49 333 934

  A DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E KLUBIT TONË?

  STEP SPORT CENTER

  Ne jemi një qendër sportive konkurruese me gjithë infrastrukturë përcjellëse, gjithashtu pjesë e qendrës tonë është edhe klubi i notit me notarët dhe zhytësit tanë që garojnë në të gjitha nivelet.

  ABONOHU TANI

  Abonohuni tani dhe ne do të ju njoftojm me informatat dhe ofertat më të reja.
  Ne ndjekim rekordin e suksesit në trajnimin e notarëve.