Veternik - Prishtinë
NA KONTAKTONI NË:+383 (0) 49 333 934

HomeKontaktiLokacioni ynë

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/02/foto-g1-1-1.jpg

STEP SPORT CENTER

STEP SPORT CENTER gjindet me lokacion në periferi të kryeqytetit në Prishtinë në lagjen Veternik, në magjistralen Prishtinë-Gjilan

Vetëm 1.8 Kilometra nga ALBI Mall në drejtim të Gjilanit.

https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/Stepbluaddress.jpg

A DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E KLUBIT TONË?

STEP SPORT CENTER

Ne jemi një qendër sportive konkurruese me gjithë infrastrukturë përcjellëse, gjithashtu pjesë e qendrës tonë është edhe klubi i notit me notarët dhe zhytësit tanë që garojnë në të gjitha nivelet.

ABONOHU TANI

Abonohuni tani dhe ne do të ju njoftojm me informatat dhe ofertat më të reja.
Ne ndjekim rekordin e suksesit në trajnimin e notarëve.