Veternik - Prishtinë
NA KONTAKTONI NË:+383 (0) 49 333 934

HomeRreth NeshHapësirat dhe Shërbimet

Këtu mund të mësoni më shumë rreth hapsirave dhe shërbimeve tona

Pishine gjysme olimpike me 5 korsi

Pishinë e brendshme me dimensione gjysmë-olimpike, me pesë korsi garuese me 2.35m gjërësi. Pishina ka 25m gjatësi, 12m gjërësi dhe 1.85m thellësi. Temperatura e ujit në pishinë eshte 26.5 C, ndërsa ajri 30C. Pishina eshte ideale per not te lirë, mësime te notit dhe ushtrime tjera ne ujë.

Pishine gjysmë olimpikle me 4 korsi

Pishinë e brendshme me dimensione gjysmë-olimpike, me pesë korsi garuese me 2.35m gjërësi. Pishina ka 25m gjatësi, 10 m gjërësi dhe 1.65m thellësi. Temperatura e ujit në pishinë eshte 27 C, ndërsa ajri 30C. Pishina eshte ideale per not te lirë, mësime te notit dhe ushtrime tjera ne ujë.
https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/PISHINA-4-KORSI.jpg

Pishina Rekreative

Pishinë rekreative me 15m gjatësi, 6.5 m gjërësi dhe 0.85m thellësi. Temperatura e ujit në pishinë eshte 27 C, ndërsa ajri 30C. Pishina eshte ideale per not te lie per femije, mesime noti per femije, si dhe te tjera.
https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/04/SALLA.jpg

Salla te
ushtrimeve grupore

Në kompleksin tonë janë të vendosura 2 salla për ushtrime grupore të cilat janë të mëdha dhe shume te përshtatshme per qëllime te ndryshme. Salllat janë te pajisura që të jene studio ushtrimesh në grupe, hapësira për ushtrime te klubeve sportive dhe te tjera. Sallat janë te vendosura në katin e 2 te qendrës, të cilat ofrojnë qasje te mbrendshme ne pishina.


SAUNA

Nëse jeni duke kërkuar për t'u çlodhur pas një stërvitje në pishinë, ose thjesht duke kërkuar për të relaksuar pas një dite të vështirë pune, zgjidhni saunen tonë në mënyrë që të largoni stresin dhe lodhjen. Ju nuk duhet të jeni anëtar I qendres qe të përdorni saunën, por ka paketa të anëtarësimit në dispozicion që përfshijnë saunën. Dhoma e saunës është pastruar, riparuar dhe monitorohet për të garantuar sigurinë e të gjithë përdoruesve. Dushet e ngrohta dhe të ftohta janë të vendosura pranë dhomës së saunës.
https://step-ks.com/wp/wp-content/uploads/2021/02/sauna.jpg

A DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E KLUBIT TONË?

STEP SPORT CENTER

Ne jemi një qendër sportive konkurruese me gjithë infrastrukturë përcjellëse, gjithashtu pjesë e qendrës tonë është edhe klubi i notit me notarët dhe zhytësit tanë që garojnë në të gjitha nivelet.

ABONOHU TANI

Abonohuni tani dhe ne do të ju njoftojm me informatat dhe ofertat më të reja.
Ne ndjekim rekordin e suksesit në trajnimin e notarëve.