Veternik - Prishtinë
NA KONTAKTONI NË:+383 (0) 49 333 934

GaraEda Zeqiri pjesë e garës prestigjioze bashkë me shumë yje botëror

January 17, 2021by admin0
EdaZeqiri
Eda Zeqiri (2004) ishte pjesë e garës prestigjioze bashkë me shumë yje botëror “54ème challenge international de geneve🇨🇭” që u mbajt në Geneve(Zvicër)e vlefshme për kualifikim për Lojërat Olimpike.
Performancat e Edës ishin:
🔺400m krol 4:31.62 🥈 Rekord i ri🇽🇰
🔺800m krol 9:33.25 🥇 Rekord i ri🇽🇰
🔺100m krol 1:01.23 Rekord i ri🇽🇰
🔺200m krol 2:14.30
Eda realizoj një ndër perfaqësimet më të dinjitetshme të notit të Kosovës në arenën ndërkombëtare dhe po vazhdon dominimin e saj absolut në arenën vendore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E KLUBIT TONË?

STEP SPORT CENTER

Ne jemi një qendër sportive konkurruese me gjithë infrastrukturë përcjellëse, gjithashtu pjesë e qendrës tonë është edhe klubi i notit me notarët dhe zhytësit tanë që garojnë në të gjitha nivelet.

ABONOHU TANI

Abonohuni tani dhe ne do të ju njoftojm me informatat dhe ofertat më të reja.
Ne ndjekim rekordin e suksesit në trajnimin e notarëve.