Veternik - Prishtinë
NA KONTAKTONI NË:+383 (0) 49 333 934

GaraCovid – 19 nuk ndali notin në Step Sport Center

March 14, 2020by admin0
Vivian Xhemollari
EdaZeqiri1
Nga data 13 Mars, për 50 ditë u karantinuan 2 notare për tu trajnuar dhe implementuan program stërvitor not dhe palestër.
1. Eda Zeqiri KN STEP, Prishtinë, RKS
2. Vivian Xhemollari KN Tradita, Tiranë, ALB
500 km not në 50 ditë karantinë apo 70 seanca stërvitore noti me 140 orë noti.
• Sipas studimeve aktuale për 387 sporte të kategorizuara në 4 kategori, në kategorinë me rrezikshmërinë me të ulët ndaj covid-19 (kategoria 0-1) është i perfshire noti në ujëra të hapura dhe noti në pishina. Kështu rezulton qe klori në ujë paraqet një ambient të sigurt.
Shumë shpejt presim kthimin në normalitet për të vazhduar synimet tona🏊🏼‍♀️🏆!
Step Sport Center
Klubi i Notit – STEP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E KLUBIT TONË?

STEP SPORT CENTER

Ne jemi një qendër sportive konkurruese me gjithë infrastrukturë përcjellëse, gjithashtu pjesë e qendrës tonë është edhe klubi i notit me notarët dhe zhytësit tanë që garojnë në të gjitha nivelet.

ABONOHU TANI

Abonohuni tani dhe ne do të ju njoftojm me informatat dhe ofertat më të reja.
Ne ndjekim rekordin e suksesit në trajnimin e notarëve.