Veternik - Prishtinë
NA KONTAKTONI NË:+383 (0) 49 333 934

BashkpunimeFakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit ka nënshruar marrëveshje bashkëpunimi me Qendrën Sportive Step Sport Center

January 22, 2021by admin0
AAB-Step1
AAB-Step2
FEF_Step
Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit ka nënshruar marrëveshje bashkëpunimi me Qendrën Sportive Step Sport Center, përmes së cilës synohet realizimi i projekteve të përbashkëta me theks të veçantë praktikën studentore.
Marrëveshja e arritur siguron krijimin e kushteve dhe ofrimin e mjeteve/pajisjeve të nevojshme, për studentët gjatë kryerjes së praktikës profesionale në ambientet e Qendrës Sportive Step Sport Center si dhe angazhimin e stafit profesional të kësaj qendreje për mbikëqyrjen dhe ndihmën ndaj studentëve në praktikën profesionale.
Përveç kësaj, studentëve me rezultate të dalluara të Kolegjit AAB do t’ u ofrohet mundësia që të angazhohen edhe si instruktorë noti në kuadër të Step Sport Center.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E KLUBIT TONË?

STEP SPORT CENTER

Ne jemi një qendër sportive konkurruese me gjithë infrastrukturë përcjellëse, gjithashtu pjesë e qendrës tonë është edhe klubi i notit me notarët dhe zhytësit tanë që garojnë në të gjitha nivelet.

ABONOHU TANI

Abonohuni tani dhe ne do të ju njoftojm me informatat dhe ofertat më të reja.
Ne ndjekim rekordin e suksesit në trajnimin e notarëve.